Saura, un home d’ordre al front d’interior

No queda gaire per dir de la gestió de Saura i Boada al front del Departament d’Interior més enllà d’examinar la llarga llista de desencerts en la gestió d’un departament que ha portat als Mossos d’Esquadra a un desprestigi sense precedents i de fer referència al boca-orella que corre entre els comandaments dels Mossos sobre les debilitats del seu Conseller.

Les debilitats del senyor Saura no només fan referència al seu llarg historial d’errades dintre el tripartit sinó a la seva incapacitat de prendre decisions. De fet, tal i com hem pogut contrastar des d’estira la manta, el senyor Joan Saura, ha interioritzat i psicosomatitzat les desgràcies del seu Departament.

El senyor Saura treballa les seves contradiccions ideològiques i de responsabilitat política amb l’ajuda d’un conegut psiquiatre i d’un coach que li fan seguir un tractament per superar les angoixes que el paralitzen sovint.

Dins el seu propi partit, qui més safareig fa habitualment de les habilitats de Joan Saura és el mateix Jordi Guillot que no se n’està d’alertar als socialistes dels riscos que presenta el seu cap polític.

1 comentari:

  1. Fa temps que no apareix cap nou escrit en aquest blog. S'ha deixat de mantenir?

    ResponElimina