Vendrell redecora la seva vida

Qui fou mà dreta de Puigcercós dins d’ERC va ser castigat, durament, en el darrer congrés d’aquest partit. La decepció personal de Vendrell va ser absoluta i els seus plantejaments vitals van canviar radicalment després de passar a una situació d’absoluta discreció dins el grup parlamentari dels republicans. Per arribar al final de la legislatura, va decidir reobrir la carpeta de les seves expectatives professionals.

Amb l’ajuda del misteriós multimilionari que sempre li ha donat suport des de l’ombra, Xavier Vendrell va decidir expansionar el negoci de fisioteràpia que regenta la seva dona a Sant Boi del Llobregat. Però Vendrell no s’ha plantejat passar a ajudar a la seva senyora fent massatges als afortunats clients sinó que ha decidit passar-se a gran capital i expandir el seu negoci.

El primer que ha fet Vendrell ha estat associar-se amb l’empresari hoteler i expresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, per reconstruir un balneari de la província de Girona i explotar-hi, a cost zero, un gimnàs i un servei de fisioteràpia. Fins a aquest punt del seu trànsit cap a empresari res a dir. Però el senyor Vendrell, conegut per la seva afició a fer pagar l’impost revolucionari als funcionaris de la Generalitat, ha utilitzat departaments d’ERC per finançar l’operació; concretament el Departament d’acció social i el d’Indústria, comerç i turisme, comandats per dos consellers de confiança de Puigcercós, que han destinat nombroses subvencions al balneari en qüestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada