Delort hi era

Arran de les càrregues policials contra els antibolonya Joan Delort ha assumit la direcció dels Mossos d’Esquadra i Rafael Olmos ha estat cessat. A mesura que va apareixent informació, sembla que aquesta decisió respon més a la voluntat de Joan Boada de fer neteja del Departament d’Interior que a l’assumpció de responsabilitats pel que va passar ja que, al carrer Lleida, el dia dels fets Joan Delort hi era. I, per tant, és el màxim responsable de tot el que va passar.

Estructuralment té més responsabilitat el secretari de seguretat pública que el director general de la policia. Delort hi era, per tant, el màxim responsable era ell. També fou ell qui va ordenar que els Mossos no es moguessin mentre eren humiliats davant el Palau de la Generalitat.

La inquietud dins el cos continua. Tenim coneixement de reunions informals entre l’escalafó mig i els comandaments per blindar el funcionament del Cos de les ingerències del Departament d’Interior, mentre es comenta que el Conseller Saura continua en tractament psicològic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada