Tensió a CDC

A Convergència cavalquen sobre bones expectatives electorals i un possible avançament dels comicis al Parlament. Aquestes perspectives fan que els nervis estiguin continguts, però això no treu la tensió a la Casa Gran, dels nervis.

Són conegudes les tensions que provoquen els cops de colze per a les properes llistes. A Tarragona el més que provable cap de llista Josep Poblet, actual president de la Diputació, no agrada a tothom i molts el qüestionen obertament. A Girona, l’actual cap de llista i president del partit en aquesta província, Eudald Casadesús, es defensa panxa enlaire per repetir com a candidat tot i que absolutament ningú aposta per ell. A Lleida el partit està decapitat. La crisi Grau-Gavín lluny d’estar tancada, segueix latent. I, tot això, sense parlar del mar de fons que hi ha a la direcció nacional entre el secretari general adjunt, Felip Puig, i el pinyol encapçalat per Madí, Pujol i Homs, que es manté més viu que mai o les desmarcades constants de Recoder i Trias, la darrera en l’episodi Guardans.

Mas sembla que té bones cartes, però haurà de fer un esforç per posar en ordre casa seva. Prometem episodis interessants d’una casa que potser no és tan gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada